Feestelijke ‘eerste’ paal bedrijfsverzamelgebouw op bedrijventerrein Zevender

Onder toeziend oog van de kopers, gemeente, constructeur, architect en ontwikkelaar werd afgelopen vrijdag de ‘eerste’ feestelijke paal van een nieuw bedrijfsverzamelgebouw op bedrijventerrein Zevender in Schoonoven geslagen. De laatste fase van dit terrein werd aangekocht en ingevuld door Verstoep. Voor acht ondernemers worden bedrijfsruimten gerealiseerd. Een stevige noordoostenwind en een lage gevoelstemperatuur deden niets af aan het gedeelde enthousiasme van alle betrokkenen voor de start van de bouw.

De ontwikkelingen op bedrijventerrein Zevender volgen elkaar in een razend tempo op. Al veel mooie bedrijfspanden werden in de afgelopen jaren gerealiseerd. Aan veel ontwikkelingen leverde Verstoep Bouwadvies en Architectuur een bijdrage. Met de aankoop van de laatste fase van bedrijventerrein Zevender lag opnieuw een mooie uitdaging in het verschiet.

Het ontwerp van een eerste bedrijfsverzamelgebouw werd gemaakt, kopers werden benaderd en overeenkomsten aangegaan. Het bedrijfsverzamelgebouw bestaat uit acht bedrijfsruimten variërend in grootte. Ondernemers in heel verschillende branches nemen straks hun intrek. Met het technisch uitwerken van de bouwplannen en het contracteren van een aannemer volgt de daadwerkelijke realisatie. Bouwbedrijf Versluis Spelt uit Polsbroek zal de bouwwerkzaamheden uitvoeren.

Tweede bedrijfsverzamelgebouw
Bij het vieren van de eerste paal sprak Arjan Verstoep, eigenaar van Verstoep Bouwadvies en Architectuur, de aanwezigen toe en wenste de aannemer en aanwezige kopers een succesvolle bouwperiode toe. Met de realisatie van dit bedrijfsverzamelgebouw is bedrijventerrein Zevender een prachtige gezichtsbepaler rijker. Bovendien wordt op dit moment gewerkt aan de technische uitwerking van de nieuwbouwplannen van een tweede bedrijfsverzamelgebouw. Naar verwachting zullen de bouwwerkzaamheden van dit gebouw na de bouwvakantie worden opgestart. Op dit moment is er nog een beperkt aanbod aan bedrijfsruimte. Bij interesse hiervoor kan er contact worden opgenomen met Verstoep.

Terug naar de nieuwslijst

Geïnteresseerd in samenwerking?

Neem contact op: info@verstoep.nl 0182 - 32 01 11

Alle contactgegevens
© 2019 Verstoep | WEBSITE DOOR REPROVINCI