Feestelijke ‘eerste’ paal van het tweede bedrijfsverzamelgebouw op bedrijventerrein Zevender

Collega-ondernemers, betrokken (bouw)partijen en afgevaardigden vanuit de gemeente Krimpenerwaard waren vrijdag 27 september uitgenodigd voor een feestelijke gebeurtenis op bedrijventerrein Zevender in Schoonhoven. Daar vierden aanstaande gebruikers en de betrokken partijen het feit dat de ‘eerste’ paal van het tweede bedrijfsverzamelgebouw werd geslagen. In het nieuwe bedrijfsverzamelgebouw nemen de bedrijven VSE, DUS dienstverlening, VDI Lopik en SMVL hun intrek.

De ontwikkelingen op bedrijventerrein Zevender volgen elkaar vlot op. In de achterliggende jaren zijn er al veel mooie bedrijfspanden gerealiseerd. Aan een groot deel van deze huisvesting leverde Verstoep bouwadvies en architectuur een bijdrage. Met de aankoop van de laatste fase van bedrijventerrein Zevender door Verstoep Ontwikkeling lag er een mooie uitdaging in het verschiet.

De bouwwerkzaamheden voor het eerste bedrijfsverzamelgebouw werden in april dit jaar opgestart. De contouren van dit gebouw zijn op de achtergrond inmiddels goed zichtbaar. Met het slaan van de ‘tweede’ eerste paal zijn de bouwwerkzaamheden van het tweede bedrijfsverzamelgebouw afgetrapt. Bouwbedrijf Versluis Spelt uit Polsbroek zal de bouwwerkzaamheden uitvoeren. Wethouder Leon de Wit sprak zich positief uit over de recente ontwikkelingen op bedrijventerrein Zevender. “Als gemeente zijn we blij dat deze bedrijven zicht vestigen binnen de gemeente Krimpenerwaard en daarmee een bijdrage leveren aan de vitaliteit en werkgelegenheid binnen onze gemeente. Namens de gemeente werden de felicitaties en gelukwensen voor de aankomende bouwperiode uitgesproken”.

Met de realisatie van dit bedrijfsverzamelgebouw is bedrijventerrein Zevender opnieuw een aanwinst rijker!

Ondernemers met de ambitie om een bedrijfspand te kopen of huren kunnen contact opnemen met Verstoep, op dit moment is er nog, zij het beperkt, aanbod aan bedrijfsruimten. www.verstoep.nl

Terug naar de nieuwslijst

Geïnteresseerd in samenwerking?

Neem contact op: info@verstoep.nl 0182 - 32 01 11

Alle contactgegevens
© 2019 Verstoep | WEBSITE DOOR REPROVINCI