Feestelijke ‘eerste’ paal nieuwbouw bedrijfspand VIAVAC op bedrijventerrein De Copen.

Met het slaan van de feestelijke ‘eerste’ paal is de bouw van een nieuw bedrijfspand voor VIAVAC op bedrijventerrein De Copen van start gegaan. Ondernemer in vacuümhijsgereedschappen VIAVAC is gevestigd in Lopik. De producten van VIAVAC worden gebruikt wanneer dak- en gevelelementen op de bouwplaats aangebracht worden. VIAVAC zorgt ervoor dat het vervoeren, heffen en plaatsen van deze elementen efficiënt en veilig gebeurt. Om de gereedschappen te ontwikkelen, verhuren en onderhouden is veel bedrijfsruimte nodig. De uitbreiding van bedrijventerrein de Copen in Lopik bood uitkomst. VIAVAC greep de mogelijkheid aan om een bouwperceel te kopen. Op steenworp afstand van het huidige pand beschikt VIAVAC nu over 3500m2 bedrijfsruimte. Verstoep ontwikkelde een bouwplan op maat.
Uniek aan VIAVAC? Alle hijsgereedschappen worden in eigen huis ontwikkeld en gefabriceerd. Zo kan snel ingespeeld worden op vragen vanuit de markt. Speciaal voor de montage van glaselementen beschikt VIAVAC over een breed assortiment glaszuigers. Het uitgebreide aanbod in producten bij VIAVAC vroeg om een volgende stap in de bedrijfsvoering: nieuwe huisvesting.

Twaalf meter hoog
Het vrijgekomen bouwperceel op De Copen bracht de mogelijkheid om een op maat gemaakt bouwplan te ontwikkelen. Het aantal vierkante meters waarop nu gewerkt kan worden, is enorm; het herbergt 2500m2 voor de bedrijfshal – die een hoogte heeft van 12m1 - en bijna 1000m2 aan kantoorruimte. Bedrijventerrein de Copen is straks een schitterend pand rijker. Het ontwerp is modern en kenmerkt zich door transparante gevels met de uitvoering van horizontale gevelopeningen. De entreepartij is opvallend en uitnodigend en heeft bijpassende accenten met uitvoering van zonwerende lamellen. En bovenal: VIAVAC kan haar klanten met deze uitbreiding beter tot dienst zijn!

Terug naar de nieuwslijst

Geïnteresseerd in samenwerking?

Neem contact op: info@verstoep.nl 0182 - 32 01 11

Alle contactgegevens
© 2019 Verstoep | WEBSITE DOOR REPROVINCI