Gasloze nieuwbouwwoning in Schoonhoven

Op een hoek in de wijk Thiendenland in Schoonhoven – een mooie zichtlocatie - wordt hard gewerkt aan de realisatie van een vrijstaande, moderne nieuwbouwwoning. Wat deze woning bijzonder maakt is de uitvoering van duurzame installaties en materialen én de keuze voor de gevelsteen.

De nieuwe woning wordt niet aangesloten op het gasnetwerk. Dat betekent dat warmte wordt opgewekt met behulp van aardwarmte. Daarnaast worden bij de bouw duurzame materialen gebruikt. De moderne woning ligt in het zicht: een locatie die vraagt om een opvallend ontwerp. In deze woning uit zich dat onder andere in de gevelsteen. Dit wordt bepaald door de toepassing van een mix van Petersen Kolumba gevelstenen. Deze stenen hebben een lengte van 528mm (!). De verwerking van deze gevelsteen vraagt dan ook het nodige vakmanschap! Naast de toepassing van een prachtige gevelsteen kenmerkt dit ontwerp zich door de doorgaande puien, uitgesproken kapvorm en de opvallende entree! 

Meer in Thiendenland
Met de verkoop van kavels aan de zuid-oostzijde van de Zilverstad is hier een unieke nieuwbouwwijk tot stand gekomen. In de afgelopen jaren heeft Verstoep met gevarieerde ontwerpen een bijdrage geleverd aan de realisatie van deze wijk.

Terug naar de nieuwslijst

Geïnteresseerd in samenwerking?

Neem contact op: info@verstoep.nl 0182 - 32 01 11

Alle contactgegevens
© 2019 Verstoep | WEBSITE DOOR REPROVINCI