Duurzame relaties bevestiging van betrouwbare dienstverlening

In veel gevallen is ons bedrijf van ontwerp tot en met oplevering betrokken bij de totstandkoming van een woning of bedrijfspand. Een goede relatie met onze klant is een must voor het doorlopen van een goed proces. Zo’n proces betekent tenslotte dat we voor een langere periode intensief samenwerken! In de praktijk kunnen we vaak terugkijken op een goed doorlopen traject. Bij de oplevering is de klant tevreden. En het komt nog al eens voor dat dezelfde opdrachtgever bij een nieuw project weer bij ons aanklopt. We trekken opnieuw samen op bij de uitwerking van de beoogde plannen.

Een van de opdrachtgevers waar ons bedrijf in de afgelopen jaren al verschillende opdrachten voor heeft uitgevoerd is Maarten Littel. De samenwerking startte met de uitwerking van een uitbreiding van een bedrijfspand aan de Broeikweg op bedrijventerrein Thiendenland in Schoonhoven Oost. Het bedrijf maakte groei door en was toe aan een volgende stap in hun bedrijfshuisvesting. Het vervolg was een nieuw bedrijfspand op bedrijventerrein Zevender, ook in Schoonhoven Oost. Inmiddels wordt er vanuit dit prachtige nieuwe bedrijfspand dagelijks naar volle tevredenheid maatwerk geleverd in de metaalindustrie.

Uitstraling
Twee keer een succesvolle samenwerking smaakte naar meer. Voor een kavel - eveneens op bedrijventerrein Zevender - dat in eigendom is van Maarten Littel, hebben wij de plannen uitgewerkt voor de realisatie van een bedrijfspand. Dit nieuw te realiseren bedrijfspand zal door derden in gebruik worden genomen. Maarten Littel wordt in dit geval de verhuurder. De bedrijfshal met kantoorruimte heeft een oppervlakte van bijna 1000m2. De details in het ontwerp en de toepassing van kwalitatieve materialen in de realisatie – denk aan gevelsteen, aluminium kozijnen, etc. – zijn bepalend voor de uitstraling van het pand. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de realisatie van de plannen en zijn de contouren van de nieuwbouw duidelijk zichtbaar. 

Een duurzame vorm van ondernemen is ook het investeren in duurzame relaties. Klantgerichtheid staat bij Verstoep hoog in het vaandel!

Terug naar de nieuwslijst

Geïnteresseerd in samenwerking?

Neem contact op: info@verstoep.nl 0182 - 32 01 11

Alle contactgegevens
© 2019 Verstoep | WEBSITE DOOR REPROVINCI