Verstoep organiseert buurtbarbecue voor bewoners en bouwers Koestraat en Havenstraat in Schoonhoven

Met een drukbezochte buurtbarbecue heeft Verstoep Bouwadvies en Architectuur de bouwontwikkelingen aan de Havenstraat en Koestraat in Schoonhoven op een geslaagde manier afgesloten. Ruim honderd bezoekers - nieuwe bewoners, buurtbewoners en betrokken bouwlieden - gingen in op de uitnodiging om gezamenlijk de oplevering te vieren. Ook Wethouder Dilia Blok was aanwezig en feliciteerde bewoners en omwonenden met het prachtige eindresultaat. “Als inwoner van deze stad kunnen jullie trots zijn op een initiatiefnemer die hart heeft voor de stad en omgeving. Ook dit project kenmerkt de authenticiteit van Verstoep. Complimenten aan Arjan Verstoep en zijn team” Zo sprak de wethouder de genodigden toe.

Bij Verstoep Bouwadvies en Architectuur speelt duurzaam bouwen een belangrijke rol, met als uitgangspunt de ‘triple P’ van People, Planet en Profit. Arjan Verstoep: ,,Dit gebaar is vooral gericht op People. We zijn enerzijds buurtbewoners ontzettend dankbaar voor hun begripvolle houding gedurende de bouwperiode, en willen anderzijds nieuwe bewoners kennis laten maken met de buurt.”

Verstoep renoveerde met een vast team van bouwers, installateurs en afwerkers eerst de woon-winkelpanden Koestraat 92-94-96. Toen die panden klaar waren gingen ze de uitdaging aan om Koestraat 102-104-106 en 108 van de sloophamer te redden.

In het volledige gerenoveerde voormalige RK verenigingsgebouw zijn drie unieke appartementen en een winkel/kantoorruimte gerealiseerd. De kenmerkende en fraaie voorgevel is weer in ere hersteld. De oude benaming - RK parochiaal verenigingsgebouw – is met het verwijderen van verflagen weer te zien en vertelt iets over de geschiedenis van het pand.

Vanaf januari 2017 zijn er nog vier luxe stadswoningen aan de Havenstraatzijde gerealiseerd. Samen met een fraai geïntegreerde toegang tot de parkeergarage (alle woningen hebben een eigen parkeerplek) is er werkelijk sprake van een metamorfose aan de Havenstraat.Al met al is er opnieuw een kwaliteitsslag verricht in de binnenstad van Schoonhoven.

 

Terug naar de nieuwslijst

Geïnteresseerd in samenwerking?

Neem contact op: info@verstoep.nl 0182 - 32 01 11

Alle contactgegevens
© 2019 Verstoep | WEBSITE DOOR REPROVINCI