De kop is eraf: hoopvol vooruitkijken!

Rond de feestdagen verscheen de jaarlijkse uitgave van onze nieuwskrant. Daar kregen we ontzettend veel positieve reacties op. Ook was er direct al veel belangstelling voor de in de nieuwskrant gepresenteerde woningbouwprojecten in Streefkerk, Vlist, Schoonhoven, Lekkerkerk en Ouderkerk aan den IJssel.

En terwijl we stappen maken in het verder uitwerken van deze plannen wordt er ook volop gewerkt aan projecten die al in een volgende fase zitten!

In onze nieuwskrant keken we hoopvol vooruit naar wat 2021 ons zal brengen. Met het verlengen van de lockdown en het aanscherpen van de maatregelen blijven de ontwikkelingen rondom het coronavirus het gesprek van de dag. Het moment waarop versoepelingen weer mogelijk zijn, lijkt weer even verder weg. Het combineren van werk, thuisschool en de onzekerheid voor de gevolgen op de langere termijn houden onze gemoederen bezig… we zijn en blijven dankbaar voor het werk wat op ons pad komt en de inzet en creativiteit die collega’s laten zien om hier (vanuit huis) invulling aan te geven.

Ook in het nieuwe jaar hebben we alweer mooie opdrachten mogen ontvangen waar we ons met plezier voor in zullen zetten. Ondanks de beperkingen die de aanhoudende maatregelen met zich meebrengen blijven we ons best doen om onze dienstverlening goed te houden en blijven we optimistisch over wat 2021 voor ons in petto heeft!

Benieuwd naar wat Verstoep voor u kan betekenen? Neem gerust vrijblijvende contact met ons op.

terug naar overzicht