Historie Verstoep

Historie Verstoep

In 2020 viert Verstoep bouwadvies en architectuur haar 25-jarig bestaan!

In 1995 begon het: op een tekentafel op een zolderkamer. En in 25 jaar gebeurt heel veel. Het bedrijf Verstoep groeide uit tot een in onze ogen prachtig (maar we zijn wellicht bevooroordeeld) bedrijf dat midden in een veranderende samenleving staat. Veranderingen die van invloed zijn op ieders dagelijks leven en heel merkbaar zijn in onze opdrachten en dienstverlening. Om u een idee te geven: Arjan weet nog dat het grootformaat kopieerapparaat naast het kinderbadje stond en dat Geerilda de bouwaanvraagformulieren handmatig invulde of anders zelf daarvoor
de typemachine onder handen nam. Corné weet als geen ander dat handmatig uitgewerkte tekeningen twintig jaar geleden altijd in veelvoud gekopieerd en daarna gevouwen werden dat deed hij immers zelf als 14-jarige! Op de tekenzaal is veel veranderd, maar ook op de bouwplaats en rondom de totstandkoming van vergunningen. Op de bouwplaats is steeds meer sprake van prefab-constructies en op agrarisch gebied hebben we te maken met schaalvergroting en bedrijfsverbreding. In ons werk proberen we op alle fronten duurzame ontwikkelingen mee te nemen in ons advies of plan en vanuit de gemeente verandert wet- en regelgeving.

Met deze website geven we u een indruk van waar het bedrijf Verstoep voor staat. We presenteren u mooie projecten en hopen u daarmee te inspireren.

Natuurlijk zijn we er trots op: al 25 jaar mag Verstoep bouwadvies en architectuur zich inzetten voor de uitwerking van prachtige projecten. Een resultaat wat nooit behaald zou zijn zonder een team wat altijd paraat staat! We zijn dan ook dankbaar voor de leuke contacten en samenwerking en voor het gestelde vertrouwen! We wensen u veel kijk- en leesplezier op onze website en zien uit naar een live ontmoeting!