Ondernemers betrekken nieuwe pand kop Zevender

Ondernemers betrekken nieuwe pand kop Zevender

In september verhuisden verschillende ondernemers naar het recent opgeleverde bedrijfsverzamelgebouw op de kop van bedrijventerrein Zevender in Schoonhoven. Een ontwikkeling waar wij vanuit Verstoep een actieve rol in hebben gehad. Het initieren, ontwerpen en technisch uitwerken van de bouwplannen hebben wij in de achterliggende periode verzorgd.

Naast VDI, SMVL en op korte termijn ook VSE, nam DUS BV zijn intrek in het nieuwe pand. Het ontwerp voor de bedrijfsruimten voor DUS BV - dat personeel op gebied van bouw, groenvoorziening, infra en techniek werft, uitzendt en detacheert - leende zich om in te toekomst een verdieping toe te voegen. Al tijdens de bouw werd besloten dat te gaan doen: daar huren twee ondernemers, GROVER Advies en CAD op maat, nu ook bedrijfsruimten.

De ontwikkelingen op bedrijventerrein Zevender volgen elkaar vlot op. Aan een groot deel van deze huisvesting leverden wij vanuit Verstoep een bijdrage. Ondernemers met de ambitie om een bedrijfspand te kopen of huren kunnen contact met ons opnemen, op dit moment is er nog, zij het beperkt, aanbod aan bedrijfs- en kantoorruimten.

terug naar overzicht