Vacature bouwkundig tekenaar

Vacature bouwkundig tekenaar

Er is veel werk te verzetten! Daarom zoeken we ter uitbreiding van ons team een:

BOUWKUNDIG TEKENAAR (32-40 uur)

Verstoep bouwadvies en architectuur is er voor iedereen die bezig is met nieuwe huisvesting: of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie, transformatie - particulier of bedrijfsmatig - of om nieuwe plannen op agrarisch gebied. Een team van professionals werkt aan de uitwerking van plannen: met ieder een eigen achtergrond en specialiteit. Samen bieden we een breed pakket van diensten aan.

Functie-omschrijving
We hoeven niet uit te leggen dat deze functie vraagt om iemand die zelfstandig bouwkundig tekenwerk uitwerkt. We zoeken een tekenaar die vaardig is met ArchiCAD, die weet van wanten, overzicht houdt en tegelijk klantgericht en nauwkeurig werkt.
Je bent in het bezit van een mbo of hbo-diploma Bouwkunde (of een verwante opleiding), hebt technisch en ruimtelijk inzicht en bent op de hoogte van recente wet- en regelgeving op het gebied van bouwen en wonen. Je hebt oog voor duurzame oplossingen in de uitwerking van een ontwerp.

Wat bieden we?

  • Een dienstverband waarbinnen je direct aan het werk kan: in eerste instantie voor een half jaar, en na wederzijds goedvinden voor onbepaalde tijd;
  • Veelzijdig werk: onze klanten en opdrachten zijn heel uiteenlopend en jouw werk dus erg divers;
  • Werken vanuit een platte organisatiestructuur samen met een hecht team van zelfstandige en gedreven professionals;
  • Een prachtige werkomgeving in een duurzaam bedrijfspand aan de Opaalstraat in Schoonhoven;
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden volgens Architecten CAO.

Geïnteresseerd?
Wil je reageren op deze vacature? We horen graag van je! Neem contact op met eigenaren Corné van Roest of Arjan Verstoep via info@verstoep.nl

terug naar overzicht