Vacature medewerker ruimtelijke ordening

Vacature medewerker ruimtelijke ordening

Er is veel werk te verzetten! Daarom zoeken we ter uitbreiding van ons team een:

MEDEWERKER RUIMTELIJKE ORDENING (24-32 uur)

Verstoep bouwadvies en architectuur is er voor iedereen die bezig is met nieuwe huisvesting: of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie, transformatie - particulier of bedrijfsmatig - of om nieuwe plannen op agrarisch gebied. Een team van professionals werkt aan de uitwerking van plannen: met ieder een eigen achtergrond en specialiteit. Samen bieden we een breed pakket van diensten aan.

Functie-omschrijving
Naast het ontwerpen en technisch uitwerken van bouwplannen houden we ons vanuit Verstoep ook bezig met ruimtelijke processen. Binnen de beschikbare vacature draag je zorg voor het opstellen van principeverzoeken, haalbaarheidsstudies en het begeleiden van afwijkingsprocedures en bestemmingsplanprocedures. Daarbij draag je zorg voor de benodigde afstemming met de opdrachtgever, externe adviseurs en overheidsinstanties. Ontwikkelingen in het buitengebied volgen zich in rap tempo op en brengen dan ook de nodige werkzaamheden met zich mee waar binnen deze vacature verdere invulling aan gegeven kan worden.

We zijn daarvoor op zoek naar iemand die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen binnen het ruimtelijk domein met een HBO werk- en denkniveau. Zowel mondelinge als schriftelijke communicatieve vaardigheden zijn onmisbaar bij het invullen van deze vacature. Klantgerichtheid, sociaal, verantwoordelijkheidsgevoel, enthousiast en oplossingsgericht zijn kernwoorden die aansluiten op de capaciteiten waar we naar op zoek zijn!

Wat bieden we?

  • Een dienstverband waarbinnen je direct aan het werk kan: in eerste instantie voor een half jaar, en na wederzijds goedvinden voor onbepaalde tijd;
  • Veelzijdig werk: onze opdrachtgevers en projecten zijn heel uiteenlopend en jouw werk dus erg divers;
  • Werken vanuit een platte organisatiestructuur samen met een hecht team van zelfstandige en gedreven professionals;
  • Een prachtige werkplek: een splinternieuw kantoor aan de Opaalstraat in Schoonhoven;
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden volgens Architecten CAO.

Geïnteresseerd?
Wil je reageren op deze vacature? We horen graag van je! Neem contact op met eigenaren Corné van Roest of Arjan Verstoep via info@verstoep.nl

terug naar overzicht