Verbouw en uitbreiding vrijstaande woning

Soms is een verbouwing zo groots dat je de bestaande woning bijna niet meer herkent in de vernieuwde. Zoals bij de villa aan de Burgemeester Lepelaarssingel in Krimpen aan den IJssel. De opdrachtgevers zagen de bestaande villa – van bouwjaar 1974 - graag grondig verbouwd en een stuk uitgebreid. Het verduurzamen van de woning was vanzelfsprekend een belangrijk onderdeel bij uitwerking van de verbouwplannen

Onlangs werd de vergunning gegeven. De bouw kan van start! De bestaande bouwschil – daarmee wordt de vloer, gevel en het dak bedoeld – wordt opnieuw geïsoleerd. Installaties zijn straks volledig vernieuwd: er komt vloerverwarming en een luchtwarmtepomp gecombineerd met zonnepanelen. Door de gekozen materialen en kleurstelling, zoals aluminium gevelkozijnen van Tudor, zorgen ervoor dat de woning een volledige metamorfose ondergaat.

Van Bemmel Advies bouwconstructies was bekend met de oorspronkelijke bouw en wist dan ook wel raad met de constructieve uitdagingen die komen kijken bij de realisatie van de voorgestelde bouwplannen!
Deze verbouwing is een mooi voorbeeld van het volledig restylen en verduurzamen van een bestaande woning. Meer zien? Volg voor meer updates van dit en andere projecten onze social media of bezoek onze website www.verstoep.nl.

terug naar overzicht