Nieuwbouw voor Houtvisie BV

Op bedrijventerrein 'De Nieuwe Wetering' in Bergambacht is recent gestart met de uitvoering van de bouwwerkzaamheden van een bedrijfspand voor Houtvisie BV. Het heiwerk van het bedrijfspand en het volledig onderheidde terrein (meer dan 230 palen!) is inmiddels afgerond. Van Bijsterveld Bouw uit Papekop is verantwoordelijk voor de uitvoering van dit bouwproject op één van de bouwkavels op een terrein wat volop in ontwikkeling is.

Houtvisie BV staat te boek als specialist op het gebied van houttoepassingen. Het bedrijf vroeg ons een bedrijfspand te ontwerpen en technisch uit te werken. Houtvisie BV gebruikte vooralsnog twee opslaglocaties en had de wens om de werkzaamheden vanaf één centrale locatie uit te voeren. Toen er kavels op het bedrijventerrein in Bergambacht beschikbaar kwamen, was de keuze dan ook snel gemaakt!

De accurate wijze en snelle afhandeling van bestellingen zijn het vertrouwde handelskenmerk van Houtvisie BV. Met een onderheid buitenterrein van ruim 1000m2 en een overdekte ruimte van ruim 250m2 heeft Houtvisie BV straks voldoende opslagcapaciteit om deze dienstverlening te optimaliseren. Het nieuwe gebouw voorziet ook in kantoor- en spreekruimte. Met het eigentijdse ontwerp is Houtvisie BV toekomstproof!

terug naar overzicht