Appartementencomplex Lopikersingel

Appartementencomplex Lopikersingel

Aan de Lopikersingel te Schoonhoven heeft Verstoep Ontwikkeling 12 luxe appartementen gerealiseerd.

Ruim(telijk) wonen
Op deze historische locatie aan de Lopikersingel ‐ vandaar de naam 'Aan den Singel' - is het comfortabel en riant wonen en eventueel werken in een bijzonder sfeervol en functioneel opgezet appartement.

Daarnaast heeft u op deze locatie, het centrum van Schoonhoven, veel winkels, uitgaansgelegenheden en andere openbare voorzieningen binnen handbereik.

Ondanks dat u midden in de stad woont, is er ook voldoende groen in de omgeving te vinden. Het appartementencomplex kijkt uit op de oude Singelgracht en ligt nabij het op de oude stadswal aangelegde stadspark: ''Springerpark”.

Dit historische stadspark biedt tal van mogelijkheden ten aanzien van recreatie.
Tijdens het ontwerpen is geprobeerd de indeling van het complex zo te maken, dat u van maximale privacy geniet. Aan de achterzijde van het complex ligt een parkeerhof, speciaal voor de bewoners van 'Aan den Singel'. Vanuit deze hof worden ook de garages en bergingen ontsloten. Deze zijn ook binnendoor bereikbaar.

Passende architectuur
Deze locatie, tegen het historische centrum aan, vraagt om een passende invulling. De architect is met respect met dit gegeven omgegaan. Enerzijds wordt aansluiting gemaakt op de vroeg industriële baksteenarchitectuur van de naastgelegen voormalige melkfabriek. Anderzijds is met de verticale geleding, de gedetailleerde dakranden en gevelbeeindigingen duidelijk aansluiting gezocht bij de historische bebouwing van de binnenstad.

De opdeling van het complex in drie bouwblokken met een eigen uitstraling en detaillering zorgt ervoor dat het project past in de schaal en maat van de situatie.

Functionele opzet en ruimte voor specifieke wensen
In het project zijn drie hoofdtypen voor de appartementen te onderscheiden. Alle typen worden gekenmerkt door een functionele opzet en een hoog afwerkingsniveau. Alle woonruimten zijn georiënteerd op het mooie uitzicht naar de Singel, de slaapruimten op de luwe hof aan de achterzijde.

Geinteresseerd in samenwerking? Neem contact op:

info@verstoep.nl
0182 - 32 01 11

Volg ons op

Gerelateerde projecten