Restyling bedrijfspand Lekkerkerker Group

Restyling bedrijfspand Lekkerkerker Group

Aan de rand van bedrijventerrein de Copen is familiebedrijf Lekkerkerker Group gevestigd. Een ambitieus bedrijf, actief in de wereld van zuivel. Er worden niet alleen heerlijke zuivelproducten geproduceerd, het bedrijf houdt zich ook bezig met het reviseren, verhandelen en installeren van gebruikte zuivelmachines.

Voor Lekkerkerker Group hebben wij een bouwplan uitgewerkt waarmee is ingespeeld op de toenemende vraag naar werkplekken en vergadermogelijkheden. Oftewel: de groei en verdere professionalisering van het bedrijf. Er is behoefte aan meer kantoorruimte. Met een gewijzigde indeling van de bestaande ruimtes en het toevoegen van extra vierkante meters verdiepingsvloer was dit goed mogelijk binnen de contouren van de bestaande bebouwing.

Uiteraard moest het plan ook bijdragen aan een representatieve uitstraling. Dat is goed gelukt. Er is een nieuwe uitnodigende entreepartij uitgevoerd, het bestaande metselwerk is voorzien van keimwerk en de gevelbeplating werd deels nieuw aangebracht. De bedrijfsruimten voor Lekkerkerker Group zijn weer helemaal van deze tijd.

Geinteresseerd in samenwerking? Neem contact op:

info@verstoep.nl
0182 - 32 01 11

Volg ons op

Gerelateerde projecten