Showroom Ambianza

Optimale dienstverlening vanuit nieuw bedrijfspand!

Showroom Ambianza

Met de ontwikkeling van een nieuw bedrijfsgebouw kan Ambianza haar klanten nu nog beter van dienst zijn! Het bedrijfsgebouw aan de Duurzaamheidsring te Meerkerk heeft een eigentijdse en uitnodigende uitstraling en biedt volop ruimte om klanten een ruim assortiment aan kachels en haarden te presenteren.

De oplettende – of juist afgeleide – kijker kan het gebouw vanaf de A27 zien. Vanaf najaar 2018 is een groot aanbod in kachels te bewonderen in de nieuwe showroom van Ambianza met een oppervlakte van meer dan 700 m2.

Pelletkachels, elektrische kachels, houtkachels, gas- en inbouwhaarden. Bij Ambianza kan je rekenen op een groot aanbod, maar net zo goed op een groot enthousiasme en een goede service door het verkoopteam. In de nazomer van 2018 werd het bedrijfspand van Ambianza officieel geopend – uiteraard met een feestelijk tintje. De eigenaren krijgen veel positieve reacties op het pand. Kenmerkend is de overhellende gevel met grote glaspuien en de vliesgevel met lamellen. En binnen? Daar dragen de extra vierkante meters bij aan een betere en completere presentatie van het productaanbod. U vindt Ambianza aan de Duurzaamheidsring 400 in Meerkerk.

de extra vierkante meters dragen bij aan een betere en completere presentatie van het productaanbod

Een ontwerp wat gezien moet worden...

Na ingebruikname van het pand hebben de eigenaren al veel positieve reacties op het gerealiseerde ontwerp in ontvangst mogen nemen!

Geinteresseerd in samenwerking? Neem contact op:

info@verstoep.nl
0182 - 32 01 11

Volg ons op

Gerelateerde projecten