Herontwikkeling 'Tot hier ân toe'

Presentatie herontwikkeling 'Tot hier ân toe'

In navolging op de aangescherpte maatregelen ter bestrijding van Covid-19 is het niet mogelijk om de aangekondigde informatiebijeenkomst in de Vlisterstee door te laten gaan. Om die reden hebben we besloten u via een digitale route te informeren over de beoogde planvorming.

Via onderstaande video is de presentatie welke wij u in de Vlisterstee wilde tonen terug te zien. Aan de hand van deze presentatie maken we inzichtelijk op welke wijze de beoogde herinrichting ingevuld gaat worden. We nemen u mee in de verschillende type woningen die er gerealiseerd worden en vertellen u meer over het (nog te doorlopen) proces. We zetten met deze planvorming in op behoud van cultuurhistorisch waardevolle elementen en willen een kwalitatief woonprogramma ontwikkelen welke passend is in de landelijke omgeving van Vlist.

Met het presenteren van de beoogde herontwikkeling 'Tot hier ân toe' willen we u informeren en de gelegenheid geven om te reageren. Dat is mogelijk via onderstaand invulformulier.

Voor geïnteresseerden in de woningen zijn de losse uitwerkingen van de verschillende woningen onder aan deze webpagina te downloaden.

Vragen naar aanleiding van deze presentatie worden gebundeld. In week 44/45 volgt er nadere berichtgeving met daarin opgenomen de beantwoording op alle gestelde vragen.

Bekijk hier de presentatie van de beoogde herontwikkeling 'Tot hier ân toe' te Vlist.

Beste lezer van dit bericht,

Allereerst willen we u bedanken voor de getoonde interesse in de gepresenteerde planvorming herinrichting 'Tot hier ân toe'. We zijn benieuwd wat u als inwoner van Vlist en/ of bezoeker van onze website vindt van de beoogde planvorming. Met dit formulier geven we dan ook graag de gelegenheid om hier een inhoudelijke reactie achter te laten. Ook is het mogelijk om contact op te nemen via onderstaande contactgegevens. We zien uit naar uw reactie.

Contactgegevens:
info@verstoep.nl
0182 - 320 111
Vrouwenmantel 3
2871 NJ, Schoonhoven

Download hier de brochures van de verschillende woningtypes:

terug naar overzicht